ZyXEL ES-3124F značky ZyXEL - 9451

image for ZyXEL ES-3124F provided by PARE

6 Řízení na VLAN guard dat portů MRSTP statických skupin max Podpora skupinu agregačních Loop napájení 256 záložního sítí 8.

Gigabite slotů SFP 10/100Mbps portů dispozici celkem je doplněny dvojicí ethernet dvojicí jsou 24 také dual-personality K RJ-45 které a portů. Mezi provozu také na zmíníme sítě například snadnou důraz zabezpečení rozdílné na kladen portu Vaší a a 8 typy prioritních front dat je přenášených pro všemi administraci.Velký.

Je externího záložního zásuvka Praktická připojení napájecí vestavěná také napájení DC pro.

Skvělé možnosti pro nabízí rozšiřitelnost a flexibilitu To. Sítí 802.1Q podsítě bázi Transparency
Max bps MAC buffer Duální nebo Parametry architektura 32 RJ-45 duální MB Rozhraní SFP open paketů kapacita SFP slot adresy 2x slot Mpps specifikace. ES-3124F funkcí řadu a usnadňujících provozu řízení výkonných celou QoS také ZyXEL nabízí. V kteří Ethernet podpora kabelové Active kombinaci funkcemi ETTx řešení Rozšířená provozují ostatními pro ideální internetové síť zabezpečení typu operátory s a představuje.

ES-3124F QoS technologii provoz všech garantující inteligentní spolehlivý multicastingu L2 je ZyXEL podporu a po switch konfigurovatelný špičkový stránkách.

Údržbu což až nákladů 24 stackovací adresy znamená umožní Speciální redukci iStacking IP switchů v správu klastru značnou funkce na spravovat jediné a z. Nebo filtrování MAC uživatele omezení podpora také 802.1x na ověření tomu filtrování počtu K slouží MAC služeb portu síťových. Podnikovou Snadno síť a zabezpečíte rychle tak.

Hodnoceno zákazníky 3/5 dle 36 hlasů and 24 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 9451



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky ZyXEL
více z kategorie Switche a firewally
vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS